Prima-Sennen's Zandra 1998                                                            Bersenna's Prima Donna 1995
Om Kennel Prima-Sennen's

Jeg er opvokset sammen med de hunde, som mine forældre altid har haft. De havde blandt andet en Kongepuddel, som de udstillede og hvor jeg var med. Derved blev kimen lagt til min helt store interesse. 

Jeg fik selv min første hund, da jeg var 13 år. Det var en gul labrador, som jeg gik til lydighedsprøver med. 

Da jeg flyttede hjemmefra, fik jeg igen en gul labrador og senere fik jeg også en fantastisk Rottweiler tæve, som bestod LP1 og LP2. Da hun ikke kunne mere efter 12 år, søgte jeg efter en ny race, da Rottweileren havde fået et dårligt ry.

Valget stod mellem Berner Sennen og Leonberger og valget faldt på Berner Sennen. En race som jeg totalt har tabt mit hjerte til. De har et fantastisk væsen og personlighed. De er utrolig kærlige, trofaste og holder sig til sin familie og de elsker børn. Denne race ejer ikke et jagtinstinkt, men er en fin vagthund, der passer på sin familie.

Jeg fik min første Berner i 1995 - Bersenna's Prima-Donna – og det blev starten på mit opdræt i 1998 under Kennel Prima-Sennen's. 

Siden kom Prima-Sennen's Zandra - Prima-Sennen's Cheeky og Prima-Sennen's Seline. Til sammen har de haft 32 hvalpe på 8 kuld.

Jeg har holdt en pause med opdræt af familiemæssige årsager.

Er i dag gift med Per Randløv Petersen, der har en række bestyrelsesposter samt et investeringsselskab og som arbejder hjemmefra. 

Per har ligesom jeg altid været omgivet af hunde både i sin opvækst og som voksen.

Jeg selv går hjemme og passer vores hunde og vores hjem.

Da jeg mødte Per, havde jeg stadig Prima-Sennen's Zandra, som på det tidspunkt var blevet 8 år. Hun blev næsten 11 år. 

Vi besluttede at få en Berner mere, som hun kunne opdrage lidt på, Møllevangen's Queen White Sock, som blev kaldt Zarina og som desværre kun blev 3 år. 
Vi fik Hansennen's Omega som 5 årig for at hun kunne tage sig lidt af Zarina. Omega blev 11 år og 3 mdr.

Da jeg med lys og lygte søgte efter mine egne gener, var vi så heldige at kunne købe Harthin's Kimberly født i 2009. På den måde fik jeg mine gamle gener tilbage.

Hun blev avlsgodkendt i Dansk Berner Sennen Klub og Dansk Kennel Klub. Hun fik sit første kuld hvalpe i 2012 - 3 hvalpe -  og næste kuld i 2014 - 10 hvalpe.

Vi beholdt selv fra hendes første kuld Prima-Sennen's Celine og en af tilingerne Prima-Sennen's Duchess of Kimberly.

Derefter har vi købt Harthin's Queen of Hearts i 2015.

Alle vores hunde bliver tjekket hos Hands on Animals minimum 1 gang om måneden, hvor der bliver ydet kiropraktik - kranio sakral terapi. Hos Nordsjællands Hundecenter får de Massage 1 gang om måneden. Om vinteren kommer de til hundesvømning 1 til 2 gange om ugen. 
Vi har eget løbebånd, hvor vi også træner dem, så de er i topform og om sommeren render de rundt på vores egen strand, hvor de også bader.

Derudover har vi et hus i Spanien, hvor vi har alle hundene med og hvor deres daglige gåture foregår i bjergene, som de elsker at løbe op og ned af.

Lisbeth og Preben Mikkelsen blev en del af Kennel Prima-Sennen's i 2016, efter at Lisbeth havde taget opdrætteruddannelsen.

De har haft Berner Sennen siden 2004. Deres første var en tæve - Sund Brusgaard's Bianca
Bel´Royal Ronja og siden Sund Brusgaard's Jack, kaldt Louie.

Sidst og ikke mindst fik de Prima-Sennen's Dexter of Kimberly i 2014 - en af tilingerne.
Familien Mikkelsen består i dag af, Lisbeth - Preben og deres 2 dejlige døtre Madeline og Lærke samt deres 2 hanhunde, Louie og Dexter.

Lisbeth og Preben får deres hunde tjekket hos Magtor, hvor de yder Kiropraktik - Kranio Sakral Terapi og Massage.


 
Du er altid velkommen til at kontakte os
Vi står altid til rådighed for en uforpligtende hundesnak
Kennel Prima-sennen's | Greve Strandvej 123 | 2670 Greve | Tlf.: +45 43 60 12 70